Info

TAPAHTUMAPAIKKA

Festivaalit järjestetään Välivainion Tukikohdalla (Sorvarintie 5), jonka pihapiiriin tulee anniskelualue sekä ruokatarjontaa. Koko festivaalialue on K18 ja festivaalialueella pätee yleinen anniskelulaki, ei siis omia alkoholijuomia eikä muitakaan laittomia nautintoaineita alueelle. Anniskelusta vastaa Hailuodon Panimo. Juomatiskillä ostokset voi maksaa kortilla tai käteisellä.

Ruokaa saa ostettua pelkästään käteisellä ja mobilepaylla. Ruokakojussa tarjolla myös kahvia, teetä ja limpparia.

Varaa käteistä myös mahdollisia distro- ja bändimerchiostoksia varten.

Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät kävelymatkan päästä Välivainion K-Supermarketilta sekä Tuiran K- ja S-Marketeilta.

NARIKKA

Koko festivaalialue on anniskelualuetta ja omien juominen nauttiminen alueella on ehdottomasti kielletty. Sisäänkäynnin vieressä on narikka, johon voi jättää laukun/repun ja juomat. Narikka on ilmainen, mutta muistathan ehdottomasti hakea tavarasi pois lähtiessäsi.

KULKUYHTEYDET JA PARKKITILA

Näppärimmin saavut paikalle kävellen tai polkupyörällä. Polkupyörät jätetään niille varattuun paikkaan nurmialueelle.

Mikäli saavut autolla, huomioithan, ettei Tukikohdalla ole parkkipaikkaa. Voit parkkeerata auton esimerkiksi kävelymatkan päässä olevan Castrenin urheilukeskuksen parkkipaikalle.

Oulun paikallisliikenteen lähimmät bussipysäkit ovat Ahmatie Välivainiolla (Linja 14) tai Myllytie tai Kalliola Tuiran puolella (Linjat 11, 35, 36 ja 40). Iso osa busseista kulkee myös kohtuullisen leppoisan kävelymatkan päästä Merikoskenkadun kautta. Reittiopas löytyy sivuilta www.oulunjoukkoliikenne.fi.

HYGIENIA JA HUOLENPITO

Festivaalin puolesta on tarjolla käsidesiä, jonka käyttöä suositellaan. Paikalla on haavereita ja ensiapua vaativia tilanteita varten Punaisen ristin ensiaputeltta.

Suosittelemme ottamaan oman tyhjän vesipullon mukaan vesipisteille täytettäväksi, jotta saadaan vähennettyä kertakäyttömukien turhaa kulutusta. Vesipisteet löytyvät Tukikohdan etu- ja takapihalta.

Tukikohdalla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka pätevät myös Hässäköillä, eli festarilla ei ole tilaa syrjinnälle, vihapuheelle, väkivallalle tai häiriköinnille. Riemuitseminen, rentoutuminen, kannustaminen ja ihan älytön hauskanpito taas on mitä suotavinta. Jos kohtaat Hässäköillä häirintää, olethan yhteydessä festivaalin häirintäyhdyshenkilöihin, joiden yhteystiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Muista varustautua sään mukaan.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma on suurimmaksi osaksi esteetön. Puolet keikoista on Tukikohdan Pikkusalissa, jonka ovella on pieni kynnys ja tila on ahdas, varsinkin loppuillan keikkojen aikana. Ulkotilat ovat esteettömät ja käytössä inva-WC. Jos joku asia askarruttaa, kysy lisää sähköpostitse hassakkapaivat(A)gmail.com

LOPUKSI

Toivomme ihmisten käyttäytyvän ihmisiksi ja pitämään huolen tutuista ja tuntemattomista. Älkää olko ihmisille persereikiä siinä missä ette itse toivoisi muiden olevan persereikiä itseänne kohtaan.

Muistakaa kierrättää roskat ja kunnioittaa ihmisten lisäksi myös festarit mahdollistavaa ympäristöä ja olemassa olevaa planeettaamme.