KLUBIT

TORSTAINA 6.7.

HÄSSÄKKÄ-PÄIVIEN ALOITUSKLUBI @ SNOOKER TIME
FB EVENT

Yes fun yes core yes mosh yes trends. Torstai-iltana hässäkkä-chakrat oiotaan kuntoon ja laakerit voidellaan viikonlopun koetusta varten. Tule Snookkeriin viihtymään, ota kalja tai lonkerillo ja kuuntele ääntä!

Tarjolla myös mahdollisuus skipata lipunmyynnissä mähiminen perjantaina ja vaihtaa kahden päivän ranneke ennakkoon. Eri kätevää!

JUOVAT
https://soundcloud.com/juovat-yhtye
Rumpu sanoo suoraselkäisesti p-p-psh-pd-pd-p-p-psh, kitara ja vokaalit elävät sen yllä vapaampaa elämää. Naivistista slackeria ja hävytöntä ysärin alun utuista särökitaraa.

LENTÄVÄ SIRKKELI
https://youtu.be/zI9uCuQ5G7s
Suomen uusin Suicide! Tuore duospektaakkeli Helsingistä, syntsassa ja bassossa löytyy ja tanssiinkutsu on väkevä, mutta varo! Groove on nyrjähtänyt ja voi viedä mielesi!

NAAKKA
https://naakka.bandcamp.com/album/tapesessio-1
ANTI-FASCIST QUEER EBM INDUSTRIAL MADNESS kertoo bändi itse itsestään. Tule rankaisevaan goottijytädiskoon olemaan kylmä ja etäinen niin kuin ois vuosi 2002.

DJ:t
Joku Paskiksen kirkasotsainen tähtitykittelijä hoitaa, katsotaan kelle sattuis levyt soppelisti käteen.

8/6 e (alennus Paskiksen jäsenille)


LAUANTAINA 8.7.

HÄSSÄKKÄ-PÄIVIEN AAMUPALAKLUBI @ PUB MERIKULMA
FB EVENT

Ei mitään pehmeää alkua päivään vaan rajua kuranttia räppiä ja biittiä! Ei pääsymaksua, lauantain brunssinhimoon tarjolla esimerkiksi iso kolmonen tai kuppi kahvia. Tarjolla myös ruokaisempaa aamupalaa huokeaan hintaan, tiedotetaan siitä tarkemmin myöhemmin.

LAUA RIP
https://lauarip.bandcamp.com/
Oululaislähtöinen LAUA RIP vetää syvän, säröisen basson ja noisesta ja industrialista kaivelevien biittien päälle räppiä ja spoken wordia äänellä, joka on eteerinen kuin naapuritalon vintin sähköistetty kummitus. Lauantaina Laua nähdään Hässäkkä-lavoilla myös turkulaisen Virheen vokalistina.

JOHNY EMPRESS
https://johnyempress.bandcamp.com/album/kiert-keh-ep
Kontulan ärhäkin söpöläinen Johny Empress pudottelee mikkiin noin viissataa sanaa puoleen minuuttiin ja vihaa kyttiä. Hässäkkä-lavalla Johnyn voi bongata myös Huomion vokalistina.

DJ FAKE FAG
Turku edustaa! Tuttu nimi esimerkiksi Kirjakahvilan tapahtumien hyvien musien yhteydestä.


SUNNUNTAINA 9.7.
HÄSSÄKKÄ-PÄIVIEN LOPETUSKLUBI @ MALLASSAUNA
FB EVENT

Lopetusklubiperinteiden uusinta uutta, tänä vuonna Mallassaunalla ja ihan ilmaiseksi! Saavu paikalle, sillä lopettaminen kannattaa vasta sitten, kun ohjelma on ohi.

KAISANLAHTI SISTERS
https://www.instagram.com/kaisanlahtisisters/
Paikalliset siskokset soittavat herkkää, raukeaa musiikkia, mikä todennäköisesti festivaalin jälkeen hiveltää aivoissa juuri sitä kohtaa, joka ihmisen pistää herkäksi.

KELTAINEN KISSA
https://open.spotify.com/artist/6KmZiWWfApiinKNZUhlBit…
Tamperelainen anteeksipyytelemätön duo, vetävät jotain rokkia, jotain punkkia, jotain keltaista, jotain lainattua, mitä näitä on. Erittäin lopetusklubihenkistä menoa, siitä todisteena sitaatti: ”Tänään mä tuun mukaan vielä ja sitten huomenna rauhoitun”.

FICUS GENERATION
https://ficusgeneration.bandcamp.com/
Varför Sonic Youth, vi har ju Ficus Generation. Turusta! Jos itse festareiden lineupista jäi kovat noiserokkinitkut, tämä auttaa, lupaamme sen.

DJ-DUO VIIHDE-NISKALAT
Suoraan Alaskasta! Duo soittelee lopettelusunnuntaihinne kauneimmat valssit, vetoavimmat klassikkoiskelmät ja hirveimmät horoilut. Viihdetakuu! Hence the name!